loader

СКОРПИОН

  • Начало    >
  • СКОРПИОН - месечен хороскоп
  • Скорпион
  • 23 октомври – 22 ноември
arlies_img

Началото на месеца ще ви осигури полезно партньорство, но преди да влезете в него е добре да обмислите всички въпроси от правен характер, за да не изпитате трудности в последствие. Възможно е да се наложи отлагане на предвидени срокове, което може да доведе до загуби. Не е изключено да срещнете и административни трудности или несъгласия с висшестоящи органи или хора. Ако имате добра организация и внимателно планиране  ще съберете необходимите средства за довършване на всички текущи задачи. Успехи в преговорите, които ще приключат със сключването на ново и рентабилно бизнес партньорство очаквайте след 5 май. 9 май е подходящ за инвестиции предприемане на действия.

След  12 май и ще имате нужната подкрепи за въвеждане на нови методи в бизнес начинанията си, което ще се отрази благоприятно на вашите бизнес партньорства. Започване на  нов  проект, който ще се изплати в бъдеще не е изключено на 14 май.

Пълното затъмнение на Луната на 26 май ще ви донесе трудности в областта на финансите, затова  избягвайте нови и рискови инвестиции.

Любов

В началото на месеца ще се радвате на  красиви и романтични моменти с любимия човек. Добре е да  посветите свободното си време на семейството и връзката ви с любимия човек ще навлезе в стабилна фаза. Ако работите заедно ще постигнете предварително планирани цели и ще се радвате на успех. Месецът е подходящ да подобрите комуникацията, разбирането и взаимното доверие.

Човек с красив външен вид и ще накара свободните Скорпиони да се влюбят. Връзката ще се развива бързо и до края на месеца ще започнете да говорите за съвместни планове. Имено този месец е подходящ за интимни отношения и хармонична емоционална връзка.

Щастливи  и успешни дни през май

3, 5, 8, 12, 14, 17, 21

totle_img
  • 2.60 лв
totle_img
  • 12.60 лв
totle_img
  • 73 лв