loader

Онлайн Хороскоп

НОВОЛУНИЕ В ДЕВА

Утре (7-ми септември) в 3:52ч. ни предстои Новолуние в Дева!♍️

✨Енергията се обновява и отново идва онзи специален момент, в който да поставим своите положителни намерения, мечти и желания…

Деватa е земен, много резумен знак. Предстои вътрешно и външно подреждане и яснота, които ще получат подкрепа от голям земен тригон между Новолунието в Дева, Уран в Телец и Плутон в Козирог. Колкото повече логика вложим, токлкова повече успехи и нови, големи постищения ще имаме.

 

Девата се свързва с нашата работа, ежедневие, дисциплина, отдаденост, организиране , планиране, точност, прецизност и детайлност. Новолунието идва в точното време, за да се завърнем към планове за работа. Всичко, което стартираме, в което вложим енергия и труд, изпипаме до детайл, ще даде плод.

 

Новолунието ще бъде подходящо за всеки старт или задачи, които отлагаме от дълго време. Бъдете реалисти, практични, систематични и следвайте логиката.

 

Девата е символ на ред и чистота. Тя е популярна и като знак отговорящ за здравето. Свързва се със здравословното хранене, хранителните режими и диетите. Това Новолуние призовава да помислим за състояните на нашия организъм и да обърнем по-специално внимание на здравето си. Физическото и психическото здраве са само резултат от реда и чистотата в тялото, ума и чувствата ни.

 

Да използваме силата на Новолунието в Дева, за да си припомним колко важно е да се грижим за себе си, за да можем да бъдем полезни на останалите…


Внесете смело промени в ежедневието си! 


 
Честито Новолуние!