loader

Онлайн Хороскоп

РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ В БЛИЗНАЦИ

29 May 2021

ВТОРИ РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ ЗА ГОДИНАТА
 
От утре (30-ти май) Меркурий ще започне втория си ретрогарден период за годината до 22-ри юни, този път в знака Близнаци.

Мислене, говорене и възприятия са на различна честота. Може да изпаднем в ситуация, в която никой нищо не е разбрал. Трябва да обърнем специално внимание на подхода и поведението си при общуване. Ако другите не ви разбират, може да им напишете това, което иската да споделите. Но съществува тенденция информацията да не достига където трябва. Затова, поверявайте детайлите преди да изпратите имейл или съобщение.

Очаквани събития ще се забавят…

Стари познати се завръщат…

В периода е типично да оставяме проекти недовършени или да се заемем със стари дела. Не е препоръчително стартирането на нови начинания…

Закъснения, проблеми с техниката, провалени пътувания…

… И както вече знаем, за всичко това можем да се оправдаем с Ретроградния Меркурий :) 
 
Връщат се спомени и може да бъдем погълнати от носталгия.

✨В положителен аспект Ретроградният Меркурий в Близнаци допринася да разбираме на дълбоко ниво житейските уроци, анализирайки миналото си. Мисленето ще е задълбочено и може да стигнем до важни истини за нас. Препоръчително е да се върнем назад и да изчистим старите си пропуски, без значение дали се отнася до отношения или работа.
✨Не забравяйте, че се намираме в „коридор на затъмненията“, където промените са окончателни!

Оставете хаоса да подреди живота ви!!!
 


✨Онлайн Хороскоп – Твоят ежедневен спътник!

https://onlinehoroscope.eu/