loader

Онлайн Хороскоп

ПЪЛНОЛУНИЕ В СТРЕЛЕЦ И ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ

25 May 2021

 

Утре (26-ти май), в 14:14ч. очакваме Пълнолуние с Лунно затъмнение в знака Стрелец. А на 10-ти юни – Слънчево затъмнение (Новолуние) в знака Близнаци. Намираме се в особено време, наречено „коридор на затъмненията“, в което промените са окончателни. Затъмненията са като мост, по който вървим и няма връщане назад, единствения възможен изход е напред. Което е време да си тръгне, си отива. Което е време да дойде при нас, идва. Приключва един шестмесечен цикъл и се отваря нов! В периода сънищата ще са важни. Те ще дават посоки.

 

Ако нещо сте отчели като грешка през 2012, 2015 и 2017г., внимавайте да не я повторите!

 

Процесите ще засегнат оста Стрелец – Близнаци, което ще осмисли темите свързани с личностна промяна, търсене на нови хоризонти, радостта от живота, учене, пътуване, общуване, отношения с братя, сестри и съседи.

 

✨Лунните затъмнения настъпват, когато сянката на Земята пречи на слънчевата светлина да достигне Луната и тя да я отрази към нас. Затъмненията, според астрологията идват, за да ни посочат секторите в живота, където се налага да направим драстични промени. Те осветяват и ни показват ясно факти/събития и ни провокират да предприемем действия.

 

В случая, напрегнат аспект на Слънцето и Луната с Юпитер, ще помогне да не преувеличаваме и да сме реалисти.
Решенията няма да са прибързани и ще са лично взети!

 

Периодът е добър за планиране на нови начинания, но за стартиране е добре да изчакаме докато отмине „коридора на затъмненията“, а и на 30-ти май настъпва прословутият Ретрограден Меркурий, който също не подкрепя новите начинания, но обича да правим  житейска ревизия 
 


 
 
✨Онлайн Хороскоп – Твоят ежеденевен спътник!✨