loader

Онлайн Хороскоп

НОВОЛУНИЕ В ТЕЛЕЦ

10 May 2021

Отново идва онзи магичен момент, когато енергиите на Слънцето и Луната ще се слеят и ще отворят портал между Нас и Вселената! ✨Вълшебното време за написване и сбъдване на желания наближава. Този месец Новолунието ще се случи утре вечер на 11-ти май (вторник) в 22:00ч. в знака Телец. Следващите 24 часа след Новолунието са „Нашето време“, когато можем смело да искаме, смело да желаем – с писане на желания, с визуализация, с медитация…!

✨Небесният покровител на Телец е Венера, планетата на любовта и красотата, на парите и материалните ценности. Земният характер на Телеца ни призовава да не се разпиляваме, да се концентрираме в конкретика. Той е силно практичен, търпелив, земен знак. Това е време за трезва преценка. Потребност да се насладим на земните радости. За Телеца е изключително важно какво притежева. Той обича всичко около него да е стабилно и солидно. Затова и желанията, които Луната ще подпомога в момента, ще бъдат свързани с тази същност, а именно:
-          материален комфорт
-          пари
-          собственост
-          притежания
-          ресурси
-          изобилие
-          начинът, по който печелим пари
-          физически комфорт
-          удоволствия и красота
-          търпение и стабилност
-          сигурност и доверие
-          стабилни отношения
-          поставяне на граници
-          здрави ценности

Във всички тези сфери можем да предизвикаме раздвижване!✨

Новолунието е в съвпад с Уран и прави позитивен аспект с Плутон. Уран е промяната. Той е носителя на новото. Плутон е най-мощния катализатор за промени. Знакът на Луната сочи спокойствие и търпение, но в комбинация с бунтарсия Уран и трансформиращия Плутон, ни насочва към нов стабилитет с търпение, упоритост и различни начини за реализация.

Ако сте емоционално изтощени, посветете периода на ретроспецкия и анализ на собствените си мисли и проекции. Организирайте мисълта си и я прочистете от всякакви наслагвания, плод на грешки и разочарования. Осъзнайте докъде искате да стигнете по пътя си, защо и с кого. Застанете на категорична позиция и впрегнете потенциала си в новото, градивното и окриляващото.

✨След като две седмици (от Пълнолунието насам) работим по оста Скорпион – Телец, създавайки пространство и прочиствайки ненужното, сега е време да посеем нещо ново на освободеното място – преносно и БУКВАЛНО! ⭐️⭐️⭐️Телецът обича природата, земята, цветята и красотата. Избери красива саксия. Харесай „Твоето“ цъфтящо цвете и купи семена. Освободи се от натрапчиви мисли и външно влияние. Усети дълбоко лично удовлетворение и усещане за комфорт. Дай си сметка какво наистина най-силно желаеш в този момент от житейския си път. Визуализирай. Почувствай. Изживей. Посей своето желание (семената) с много любов.Грижи се и виж как пуска корени, покълва, расте и цъфти. ✨Това приказно вълшебство дава на всеки, който е готов да получи! Вселената ще подкрепи всяка инициатива. Бъдете уверени! Бъди отговорен към твоите искания! Всичко, което зависи от теб го прави! За останалото Вселената ще се погрижи...✨

Има безброй начини да променим това, което не ни харесва!

Новолуние в Телец = Стабилност в Живота!
 
 
✨Онлайн Хороскоп – Твоят ежедневен спътник!✨

https://onlinehoroscope.eu/