loader

Онлайн Хороскоп

Казвам се Виржиния Петрова, позната като Вержи.

Вярвам в Съдбата и не вярвам в „случайностите“! Преди повече от 10 години, моя Съдба стана Астрологията, когато моят Учител и Вдъхновител Оксана Хорват-Станчева ми разкри истинското лице на тази необятна наука.

Звездите са нашия Житейски навигатор и те ме поведоха в една посока на реализация, която смятах за „чужда“, но Вселената имаше друг план за мен.

И така с любов, удовлетвореност и наслада надграждах себе си всеки ден. Защото, когато последваш Навигатора, милиарди частички започват да вибрират на твоята честота и привличаш всичко необходимо ,за да Сбъдваш!

Под мъдрото Ръководство на Вселената превърнах Астрологията в своя Професия и водена от любовта, силата, творчеството и мотивацията, животът ми е пълен с Благодарност всеки ден!

И аз Благо Даря

Казвам се Петя Алексиева и съм астролог и нумеролог по призвание!

Не вярвах на нищо свързано с невидимите и неразбираемите за мен неща, страхувах се от предсказания, всичко определях като „измислица“, но животът ми се стече по начин, който ме тласна в тази посока и астрологията и нумерологията се превърнаха в мое хоби.

„Животът е това което ти се случва, докато кроиш плановете си!“

Именно тази сентенция и отношението на моите учители запали моята любов към астрологията и нумерологията.

През 2010 година завърших курсове по астрология при Оксана Станчева, благодарение на която обикнах асторлогията.

Любовта ми към цифрите и точните науки ме тласна и към нумерологията, затова завърших и курсове в областта на нумерологията, които поставиха солидни основи на моите познания. С времето продължих да се развивам в тези области, надграждайки своите умения и знания.

С Благо Дарност и Любов